VIDRES ESMALTATS - VIDRIO ESMALTADO - GLAZED GLASS

POBLE ESPANYOL  - PUEBLO ESPAÑOL (BCN) - SPANISH VILLAGE (BCN)

El "Poble espanyol" és un museu arquitectònic a l'aire lliure situat a la muntanya de Montjuic de Barcelona. Integrat per 117 edificis a escala real  que formen un poble ibèric. Impulsat per Puig i Cadafalc va ser realitzat pels arquitectes Francesc Folguera i Ramón Raventós i els artistes Xavier Nogués i Miquel Utrillo.

 

El "Pueblo español" es un museo arquitectónico al aire libre situado en la montaña de Montjuic de Barcelona. Integrado por 117 edificios a escala real que forman un pueblo ibérico. Impulsado por Puig i Cadafalc fué realizado por los arquitectos Francesc Folguera y Ramón Raventós y los artistas Xavier Nogués y Miguel Utrillo.

 

The "Spanish village"" is an outdoor architectural museum located on the Motjuic mountain in Barcelona. Composed of 117 real scale buildings that form an Iberina people. Powered by Puig i Cadafalc was designed by the architects Francesc Folguera and Ramón Raventós and the artists Xavier Nogués and Miguel Utrillo

TEATRE - TEATRO - THEATRE

Els figurins presentats pertanyen als que Xavier Nogués va dissenyar per l'òpera "El Giravolt de Maig", d'Eduard Toldrà amb llibret de Josep Carner. Fou estrenada al Palau de la Música Catalana el 27 d'octubre de 1928 i al Gran Teatre del Liceu de Barcelona el 12 d'abril de 1938.

 

Los figurines presentados fueron diseñados por Xavier Nogués para la ópera "El Giravolt de Maig", de Eduard Toldrà con libreto de Josep Carner). Fué estrenada en el Palau de la Musica Catalana el 27 de Octubre de 1928 y en el Gran Teatro del Liceo el 12 de Abril de 1938.

 

These costumes were designed by Xavier Nogués for opera "El giravolt de Maig" by Eduardo Toldrà (libretto by Josep Carner) . It was premiered at the Palau de la Musica Catalana on October 27,1928 and the Gran Teatro del Liceo on April12, 1938.